Zakelijke Coaching

Zakelijke Coaching

Doe jij je werk met plezier of heb je het gevoel dat de rek eruit is? Misschien sta je wel op een keerpunt in je loopbaan, maar weet je niet precies welke kant je op wilt. Als je de verbinding (tijdelijk) kwijt bent met je kern, dan kun je vastlopen met alle vervelende gevolgen van dien. Ik coach je graag zodat je het werk doet dat bij je past en dat je energie geeft in plaats van kost.

Is zakelijke coaching wat voor jou?

Soms is het goed om even een pas op de plaats te maken, te reflecteren op je werk en op je privéleven. Door weer op zoek te gaan naar je eigen richting kun je weer lichter leven en werken.

Beantwoord je een of meerdere van onderstaande vragen met -ja-, dan is zakelijke coaching mogelijk wat voor jou!

Loop niet langer door met deze vragen of klachten, maar onderneem actie! Vanuit mijn ervaring en intuïtie over wat bij jou past, maak je ruimte vrij om het werk te doen waar jij weer energie uit haalt.

Je droom realiseren is geen kwestie van toeval, het is een kwestie van kiezen en ervoor gaan.

Maatwerk coaching

Ik begeleid werknemers en werkgevers in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zowel preventief – om ziekteverzuim te voorkomen – als bij burn-out, uitval of ziekte. Door mijn jarenlange ervaring in het onderwijs en zorg ben ik bekend met het hoge stressgehalte en de veranderingen die zijn weerslag kunnen hebben op jezelf en je team. Hierbij werk ik niet met vaste protocollen of schema’s, maar kijk en voel ik naar wat jij op dat moment nodig hebt om weer in beweging te komen en te werken vanuit je kern.

Maatwerk coaching is bestemd voor medewerkers die zijn vastgelopen in hun werk of die geen voldoening meer uit hun werk halen (preventief), denk hierbij aan:

Daarbij help ik je op een open, betrokken en ontspannen manier. Lees verder hoe dat in zijn werk gaat.

Werkwijze

Na aanmelding maak ik een afspraak met je voor een gratis ontdekkingssessie. Hierna heb je in ieder geval voldoende inzichten om mee te starten. Wanneer we wederzijds de overtuiging hebben dat er voldoende vertrouwen is om een traject in te gaan, maak ik een offerte voor jou of voor je werkgever.