Schilderlessen

Schilderlessen - diverse technieken

Door te schilderen werk je op speelse en artistieke manier, wat je hoofd meer vrij en helder maakt. In groepsverband geef ik schilderlessen, waarin je ontdekt met welke technieken je graag werkt en wat jou op dat moment bezighoudt. Of je schildert puur voor de ontspanning of om met een groep creatief bezig te zijn.

Zelf heb ik leren schilderen als autodidact, via opleiding aan de Vrije Academie en door artistieke adviezen van kunstenaar Ad van den Brink.

Alleen al de locatie – een licht atelier omgeven door de natuur met uitzicht op de uiterwaarden - is een grote inspiratiebron.

Lucy aan het schilderen

Bekijk op mijn Flickr pagina nog meer van mijn werk!

Testimonials

Door creativiteit en samenzijn helpt het om dingen en situaties te verwerken zodat je er weer zin in krijgt. De gesprekken met Lucy waren fijn en daardoor heb ik ook betere resultaten met schilderen gekregen en voel ik me rustiger. Het is voor iedereen te doen. Aanrader!
- Christien Zevenaar

Door de manier van vertellen en doorvragen van Lucy ben ik tot het inzicht gekomen wat er eigenlijk in mijn leeft. En ik heb dat ook durven uitspreken. De geborgenheid van Lucy en mensen uit de groep en de prachtige omgeving hielpen hierbij. Het resultaat is dat er rust en inzicht is. Zou Lucy zeer zeker aanbevelen.
- Riet Pannerden

Ik ben bezig uit een rouwproces te komen. Door onder andere de schilderlessen bij Lucy heb ik mogen ervaren dat ik er weer mag zijn. De groep waarin ik me bevond voelde vertrouwd en geeft me veel vertrouwen in de toekomst. Lucy is veelzijdig en ik kan haar van harte aanbevelen.
- Ria Hell Babberich

Door omstandigheden stond mijn leven stil in vrijwel alles. Het trok mij aan om ervaringen te delen om te leren omgaan met de nieuwe situatie. Het heeft mij begrip en inzicht gegeven met de geboden handvatten. In ieder die een nieuwe kans zoekt zou ik Lucy aanbevelen.
- Bets Hoogveld Pannerden

Kijk op Facebook voor de data, bel +31 (0)6 39 51 28 01 of stuur een berichtje voor meer informatie.