Autobiografisch-schrijven

Autobiografisch-schrijven

Al schrijvend worden wie je bent

Loop je al een tijdje met een vraag in je hoofd waar je een antwoord op wilt? Dan is autobiografisch schrijven een manier om je eigen antwoord te vinden.

Schrijven over jezelf, over je verleden, heden en toekomst is niet eenvoudig, maar levert wel een positieve uitwerking op je persoonlijke ontwikkeling. Ook geeft het je duidelijkheid over waar je staat in het leven. Tijdens de cursus leer je kijken naar je eigen biografie en verbind je jouw ervaringen en gebeurtenissen uit je leven. Je schrijft jouw unieke levensloop via de elementen aarde, water, lucht en vuur.

Wat houdt de cursus ‘Schrijven over jezelf’ in?

Je gaat schrijven na het stellen van een vraag. Hierna ben je vrij om te vertellen in de groep wat je hebt geschreven. Wat er besproken wordt, blijft binnen de groep. Daarnaast krijg je een eigen schrift. Iedereen neemt uiteindelijk deel voor zijn eigen groei en verantwoordelijkheid.

Lucy Autobiografisch schrijven

Wat bereik je met ‘Schrijven over jezelf?’

Deze workshop is een methode om jezelf beter te leren kennen en je drijfveren boven water te krijgen. Ook ontdek je welke plek je inneemt in de maatschappij. Het is zeker niet belangrijk dat je goed kunt schrijven.

Met deze workshop krijg je inzicht in:

Kijk op Facebook voor de data, bel +31 (0)6 39 51 28 01 of stuur een berichtje voor meer informatie.