Individuele coaching

Individuele Effortless coaching

Ervaar je geen flow meer in jouw leven? Ben je vastgelopen in je werk? Of heb je lichamelijke klachten maar is de oorzaak niet duidelijk? Is het tijd om het roer om te gooien? Om heel uiteenlopende redenen kun je vastlopen in je leven en moeite hebben om contact te leggen met je intuïtie.

Door alle ruis en impulsen om je heen is het contact met je kern tijdelijk verbroken of stil komen te liggen. Ik help je graag als coach om je(zelf) weer aan te zetten en te leven vanuit je authenticiteit via Effortless Coaching.

Het doel van Effortless coaching

Lichter leven en werken houdt in dat jij je eigen ruimte als vanzelfsprekend inneemt, je inkomen verdient met werkzaamheden waar je goed in bent en die je graag doet. Je maakt direct verbinding met anderen, geeft en ontvangt vrij en voelt intuïtief aan wat de juiste keuzes zijn. Je leidt geen gemakzuchtig leven, maar een leven vol positieve energie, plezier en inspiratie.

Met Effortless Coaching zet jij jezelf weer aan tot:

Hoe werkt Effortless coaching?

We activeren dagelijks gedachten en gevoelens die in het verleden zijn ontstaan en nu deel van onze persoonlijkheid zijn geworden. Deze veroorzaken ook projecties naar de toekomst, waarvan we hopen dat die ons zekerheid en veiligheid zal bieden. Dit remt ons in onze ontwikkeling naar wie we eigenlijk (willen) zijn en belemmert ons in ons levensgeluk en onze geestelijke en fysieke gezondheid.

Het ontsnappen aan die oude programmering is de weg naar de vrijheid die je wenst. Het is simpel, soms niet makkelijk, maar wel altijd de moeite waard. Het helpt je om weer lichter te leven, net als bij een onbevangen kind dat al die lading nog niet bij zich draagt.

Co active coaching model

Effortless Coaching is bodymind coaching via het co-active coaching model en met hartcoherentie als uitgangspunt. Onderbewuste informatie - zoals oude overtuigingen, onopgeloste conflicten of trauma’s - pakken we aan via interventie methodieken, waarmee we een versnelling van transformatie in beweging zetten.

The Work van Byron Katie, De Helende Reis van Brandon Bays en PMA (Progressive Mental Alignment) kunnen naast co-active coaching een krachtig geheel vormen. Via de ontdekkingssessie kijken we welke tools we toepassen om je weer ‘aan’ te zetten tot groei.

Door focus en richting te geven aan je leven, kom jij erachter wie jij werkelijk bent en wat er voor jou echt toe doet.

Persoonlijke manier van coachen

Alles wat je met mij bespreekt blijft vertrouwelijk en analyseren we zonder oordeel. Via de coaching technieken, mijn intuïtie en creativiteit zorg ik ervoor dat je met de stroom mee gaat leven en werken. In het begin kan het je nog wat verzet opleveren om lichter te leven, maar ook hier help ik je graag bij. Als we tijdens de gesprekken merken dat je behoefte hebt aan fysieke ondersteuning, bijvoorbeeld om je lichaam meer in balans te brengen, dan heb ik hiervoor ook professionele ervaring.

Een coaching traject is maatwerk, daarom stel ik graag een persoonlijke offerte voor je op.

Lengte van individuele coachingstraject

De lengte van een coachingstraject is geheel afhankelijk van je persoonlijke doelstelling. Een traject varieert over het algemeen van drie tot zes maanden. Gedurende deze tijd zien we elkaar wekelijks of eens in de twee of drie weken. Tussentijds kun je me per sms, whatsapp en e-mail bereiken. Wil je een langer coachingstraject, dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Gratis ontdekkingssessie

We starten met een vrijblijvende ontdekkingssessie, waarin je meer inzicht krijgt in waar je nu staat, waar je graag zou willen zijn en wat je belemmert om daar te komen. Je voelt direct of Effortless Coaching iets voor je is. Zeg je ja tegen het traject, dan is jouw inzet het enige dat nodig is om lichter leven en werken te bereiken.

Nieuwsgierig geworden? Zet je(zelf) aan en boek nu een vrijblijvende ontdekkingssessie!

Testimonials

Voordat ik bij Lucy kwam was ik erg onrustig, niet blij met mezelf. Had veel gedachten en zat vooral in mijn hoofd was bezig met het verleden. Was mezelf een beetje kwijt. De dienstverlening bij Lucy heeft mij tools gegeven om in situaties waarin ik mij onrustig voel of veel in mijn hoofd aan het malen ben dit zelf aan te pakken om weer in balans komen. En dat ik naar mijn gevoel durf te kijken en deze kan onderzoeken. Ik denk hierbij aan de hartcoherentie en maar ook de oefeningen om de gedachten te verplaatsen naar een ander moment wanneer je er op die dag wel tijd voor hebt om ze te ervaren en te onderzoeken en te verwerken. Ook hebben de coaching momenten ertoe bijgedragen dat ik bezig ben gegaan om mezelf steeds meer te ontdekken en ontwikkelen. Er is meer rust in mijn hoofd. In stresssituaties kan ik nu mezelf beter terugtrekken om oefeningen te doen voordat ik reageer (whatsapp) of om in mijn gevoel te komen. Dit voorkomt dan vervelende situaties waarbij ik gevoelens van mensen kwets om mij heen. Ik vertrouwde Lucy direct en ze gaf mij het gevoel dat ze oprecht geïnteresseerd was in mijn verhaal. Vanuit die basis kon ik het traject aangaan. Ik omschrijf Lucy als open en sociaal, luisterend oor, sensitief en aanvoelend. Ik beveel Lucy aan bij problemen in de relatie, werk, zelfontwikkeling, familieproblemen/systemen, verwerken van het verleden.
- Gosselink

Ik heb hulp gezocht bij Lucy omdat ik in anderhalf jaar tijd veel wat mijn lief was ben kwijtgeraakt. Dat had effect op mijn zelfbeeld, voelde mij angstig en had onzekerheid en zelfkritiek. Door de coaching bij Lucy heb ik meer geloof in mezelf gekregen een andere kijk op bepaalde situaties en handvaten waardoor ik er anders mee omga. Ook heb ik beter contact met mijn gevoel gekregen en durf daarop te vertrouwen en ik kan nu de situatie beter omarmen en achter mij laten. Ik neem meer tijd voor mezelf en voor rust en ik kan beter relativeren en mezelf flexibeler opstellen. Het leven voelt veel positiever aan. Ik heb gekozen om een coaching traject te doen omdat er in één sessie veel tijd is om het onderwerp helemaal te doorleven en af te ronden. Buiten de afgesproken sessies heb ik twee keer telefonisch beroep gedaan op Lucy ze maakte alle tijd en ik kon weer ontspannen.

Ik vind Lucy een mooie enthousiaste flamboyante vrouw die open en eerlijk is. “What you see is what you get”. Een echte aanrader dus. Zelf is ze erg bescheiden over haar kunnen, maar ik gun iedereen zo’n mooie ervaring en verandering in zijn of haar leven.
- Donna

Ik kwam bij Lucy omdat ik zat met verschillende dingen uit het verleden zat die ik niet kon loslaten en dat stapelde zich op ik wilde graag minder heftig reageren in situaties wanneer de gevoelens hoog opliepen zodat ik mij daarna ook niet schuldig hoefde te voelen. Wilde graag rust creëren voor mezelf. En mij focussen op mijn werk en studie. Het kijken naar mijn waarden en normen heb ik als nuttig en prettig ervaren. Door de coaching voel ik de drang om nog meer te luisteren en onderzoeken wat ik leuk vind, niet alleen qua werk of doelen maar ook de ontspanning die ik mezelf wil gunnen om bezig te zijn met mezelf. Meer rust in mijn hoofd gekregen en kan ik meer kijken vanuit mijn gevoel en mijn behoefte. Tevens kan ik beter accepteren om een hoog sensitief persoon te zijn. Accepteer mezelf steeds beter en ik heb geleerd om mezelf en ook anderen te vergeven en dingen achter je te laten. Ik zou Lucy aanbevelen bij mensen die problemen in verleden niet goed verwerkt hebben en dit meenemen naar het heden. Buiten de sessies om had ik als ik vastliep whatsapp contact met haar.
- Anoniem

Door de rust die Lucy uitstraalt en de rust van de omgeving waar de coaching plaatsvindt begeleidt Lucy je met je eigen traject. Of hoe Lucy het zelf noemt: living in the moment en daar sluit de coaching bij aan. Ik heb geleerd tijdens de coaching om zelf naar binnen te durven kijken en antwoorden uit mezelf te vinden, onder begeleiding van Lucy. En niet mijn antwoorden te laten invullen door mijn gedachten. Ik heb geleerd om door middel van de hartcoherentie tijd voor mijzelf te creëren, en dit gebruik ik na de coaching nog wekelijks. Als student zijnde heb ik goed nagedacht over de financiële kant, ook in vergelijking met een praktijkondersteuner of andere hulpvoorzieningen doorverwezen door de huisarts. Dit weerhield mij er niet van om de coaching bij Lucy te starten, ook omdat ik zelf altijd maar tijdelijke successen had bij de praktijkondersteuner en dat de ''problemen'' daarna weer terugkwamen. Het verschil van de begeleiding van Lucy en van een praktijkondersteuner is dat je afspraken bij Lucy langer duren; waardoor je meer uit je afspraak haalt, je voelt dat er geen tijdsdruk achter zit. Tegen mijn omgeving zeg ik altijd dat mijn trajecten bij Lucy een geschenk voor mijzelf zijn, waar ik de rest van mijn leven oprecht zo dankbaar gebruik van kan maken.
- A.G.

Bij na de huisartsondersteuner en psycholoog bij Lucy dieper gegaan met onbewuste zaken die in mij leefde waar ik het bestaan niet van wist. Ze laat mijn hoofd het begrijpen en mijn lijf het voelen. In rust, met liefde, humor, met beide benen op de grond. Vanuit haar eigen ervaringen snapt ze heel goed waar en hoe ik in het ontdekkings- en groeiproces zit. En dat voelt heel veilig en fijn. Heel dankbaar dat Lucy op mijn pad gekomen is en een stuk met mij meeloopt...
- J.V.