Onderwijs Coaching

Onderwijs coaching

Leraren die ontspannen en gemotiveerd voor de klas staan zijn een visitekaartje voor de school en organisatie!

Leraar zijn is een veelzijdige, interessante en enerverende baan. Echter het beroep dat op de leraar wordt gedaan wordt steeds groter. Je opereert van hulpverlener tot expert, van gesprekspartner met ouders tot manager van groepsprocessen. Kortom er wordt veel van je gevraagd en de werkdruk is hoog!

Als je de verbinding (tijdelijk) kwijt bent met je kern, dan kun je vastlopen met alle vervelende gevolgen van dien.

Is onderwijs coaching wat voor jou?

Soms is het goed om even een pas op de plaats te maken, te reflecteren op je werk en op je privéleven. Door weer op zoek te gaan naar je eigen richting kun je weer lichter leven en werken.

Beantwoord je één of meerdere van onderstaande vragen met -ja- dan is onderwijs coaching mogelijk wat voor jou!

Loop niet langer door met deze vragen of klachten, maar onderneem actie! Vanuit mijn ervaring en intuïtie over wat bij jou past, maak je ruimte vrij om het werk te doen waar jij weer energie uit haalt.

Ontdoe jezelf van een aangeleerd zelfbeeld. Jij bent uniek: door jezelf te zijn en met jouw talent lever jij jouw authentieke bijdrage en dat is precies de bedoeling!

Maatwerk Onderwijs coaching

Ik begeleid leraren en schoolleiders in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zowel preventief – om ziekteverzuim te voorkomen – als bij burn-out, uitval of ziekte en re-integratie. Door mijn jarenlange ervaring in het (speciaal)onderwijs als leraar, internbegeleider en ambulant begeleider passend onderwijs ben ik bekend met het hoge stressgehalte en de veranderingen die zijn weerslag kunnen hebben op jezelf en je team. Hierbij werk ik niet met vaste protocollen of schema’s, maar kijk en voel ik naar wat jij op dat moment nodig hebt om weer in beweging te komen en te werken vanuit je kern.

Wat levert onderwijs coaching uw school op?

Daarbij help ik je op een open, betrokken en ontspannen manier. Lees verder hoe dat in zijn werk gaat.

Werkwijze

Na aanmelding maak ik een afspraak met je voor een gratis ontdekkingssessie. Hierna heb je in ieder geval voldoende inzichten om mee te starten. Wanneer we wederzijds de overtuiging hebben dat er voldoende vertrouwen is om een traject in te gaan, maak ik een offerte voor jou of voor je werkgever.