Over Lucy

Invoelend - waarnemend - hypersensitief

Van jongs af aan ben ik gefascineerd door mensen die niet helemaal zichzelf zijn. Vaak zijn zij zich hier niet van bewust en hebben zij patronen ontwikkeld door opvoeding of nare, soms traumatische gebeurtenissen. Leven zonder of met verminderde authenticiteit kan dan als heel ingewikkeld en moeizaam aanvoelen.

Daarom zet ik, met veel enthousiasme en inlevingsvermogen, mensen ‘aan’ om weer dichter bij hun kern te komen. Zodat zij de keuzes maken waar ze zich goed bij voelen en weer verbinding maken met een leven waarin alles op een natuurlijke manier verloopt: ‘Lichter leven en werken’.

Foto Lucy

Mijn droom: eigen coachingspraktijk en atelier in Pannerden

Jarenlang heb ik in de zorg en in het onderwijs gewerkt. Nu heb ik mijn droom - na veel persoonlijke ervaringen met verlies en stilstaan - gerealiseerd in mijn eigen praktijk en atelier in de prachtige natuur van Pannerden (Rijnstrangen). Het is een locatie waarin de seizoenen ook heel duidelijk het patroon van stilstand en groei illustreren. Ik combineer er groei en ontwikkeling met creativiteit en intuïtie. Ook werk ik graag samen met andere experts op het gebied van gezondheid en welzijn.

Lucy Tuinieren

Intuïtie en creativiteit

Verschillende opleidingen, de nodige levenservaring en herhaaldelijk vallen en opstaan hebben mij gevormd tot een ervaringsdeskundige.

Ook voor mij was stilstaan nodig om mijn eigen veerkracht terug te vinden.

Mijn intuïtie en creativiteit geven mij vaak moeiteloos informatie over mijzelf en de ander. Zo kan ik sneller tot de kern en eventuele blinde vlekken kan doordringen.

Dat geeft een vernieuwende kijk waardoor er natuurlijke groei ontstaat.

Effortless Coach

In de opleiding Effortless Coach heb ik professionele technieken en inzichten opgedaan.

Ook heb ik jarenlange ervaring in het werken met mensen in stressvolle omgevingen zoals zorg en onderwijs.

Al decennia lang begeleid ik mensen met heel veel plezier en voldoening om weer in contact te komen met hun authenticiteit.

Lees mijn profiel op LinkedIn of bekijk mijn CV.

Lucy Weenink is gecertificeerd Effortless Coach, deze opleiding is bij de Nederlandse orde van beroepscoaches (NOBCO) geregistreerd. nr: 170623-VP-031

logo nobco