Individuele Effortless coaching

Ervaar je geen flow meer in jouw leven? Ben je vastgelopen in je werk? Of heb je lichamelijke klachten maar is de oorzaak niet duidelijk? Is het tijd om het roer om te gooien? Om heel uiteenlopende redenen kun je vastlopen in je leven en moeite hebben om contact te leggen met je intuïtie.

Door alle ruis en impulsen om je heen is het contact met je kern tijdelijk verbroken of stil komen te liggen. Ik help je graag als coach om je(zelf) weer aan te zetten en te leven vanuit je authenticiteit via Effortless Coaching.

Het doel van Effortless coaching

Lichter leven en werken houdt in dat jij je eigen ruimte als vanzelfsprekend inneemt, je inkomen verdient met werkzaamheden waar je goed in bent en die je graag doet. Je maakt direct verbinding met anderen, geeft en ontvangt vrij en voelt intuïtief aan wat de juiste keuzes zijn. Je leidt geen gemakzuchtig leven, maar een leven vol positieve energie, plezier en inspiratie.

Met Effortless Coaching zet jij jezelf weer aan tot:

  • het concretiseren van je diepere ambities en wensen;
  • haalbare acties om je doelen te realiseren;
  • vaardigheden om je acties te kunnen uitvoeren;
  • het afstemmen van omgevingsfactoren die mee- of tegenwerken;
  • beheersing van je psychologie en fysiologie

Hoe werkt Effortless coaching?

We activeren dagelijks gedachten en gevoelens die in het verleden zijn ontstaan en nu deel van onze persoonlijkheid zijn geworden. Deze veroorzaken ook projecties naar de toekomst, waarvan we hopen dat die ons zekerheid en veiligheid zal bieden. Dit remt ons in onze ontwikkeling naar wie we eigenlijk (willen) zijn en belemmert ons in ons levensgeluk en onze geestelijke en fysieke gezondheid.

Het ontsnappen aan die oude programmering is de weg naar de vrijheid die je wenst. Het is simpel, soms niet makkelijk, maar wel altijd de moeite waard. Het helpt je om weer lichter te leven, net als bij een onbevangen kind dat al die lading nog niet bij zich draagt.

Effortless Coaching is bodymind coaching via het co-active coaching model en met hartcoherentie als uitgangspunt. Onderbewuste informatie – zoals oude overtuigingen, onopgeloste conflicten of trauma’s – pakken we aan via interventie methodieken, waarmee we een versnelling van transformatie in beweging zetten.

The Work van Byron Katie, De Helende Reis van Brandon Bays en PMA (Progressive Mental Alignment) kunnen naast co-active coaching een krachtig geheel vormen. Via de ontdekkingssessie kijken we welke tools we toepassen om je weer ‘aan’ te zetten tot groei.

Door focus en richting te geven aan je leven, kom jij erachter wie jij werkelijk bent en wat er voor jou echt toe doet.

Persoonlijke manier van coachen

Alles wat je met mij bespreekt blijft vertrouwelijk en analyseren we zonder oordeel. Via de coaching technieken, mijn intuïtie en creativiteit zorg ik ervoor dat je met de stroom mee gaat leven en werken. In het begin kan het je nog wat verzet opleveren om lichter te leven, maar ook hier help ik je graag bij. Als we tijdens de gesprekken merken dat je behoefte hebt aan fysieke ondersteuning, bijvoorbeeld om je lichaam meer in balans te brengen, dan heb ik hiervoor ook professionele ervaring.

Een coaching traject is maatwerk, daarom stel ik graag een persoonlijke offerte voor je op.

Lengte van individuele coachingstraject

De lengte van een coachingstraject is geheel afhankelijk van je persoonlijke doelstelling. Een traject varieert over het algemeen van drie tot zes maanden. Gedurende deze tijd zien we elkaar wekelijks of eens in de twee of drie weken. Tussentijds kun je me per sms, whatsapp en e-mail bereiken. Wil je een langer coachingstraject, dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Gratis ontdekkingssessie

We starten met een vrijblijvende ontdekkingssessie, waarin je meer inzicht krijgt in waar je nu staat, waar je graag zou willen zijn en wat je belemmert om daar te komen. Je voelt direct of Effortless Coaching iets voor je is. Zeg je ja tegen het traject, dan is jouw inzet het enige dat nodig is om lichter leven en werken te bereiken.

Nieuwsgierig geworden? Zet je(zelf) aan en boek nu een vrijblijvende ontdekkingssessie!

Zet je(zelf) aan en bel +31 (0)6 39 51 28 01 of mail voor een gratis ontdekkingssessie of één van de workshops

Effortless coaching levert je grote waarde, laat je slagen in dingen die je al zo lang hebt gewild maar nooit hebt gerealiseerd. Het is het mooiste cadeau dat jij jezelf kunt geven. Een avontuur van groei, van vrijheid en het doen van dingen waarvoor je in dit leven bent.