Invoelend – waarnemend - hypersensitief

Van jongs af aan ben ik gefascineerd door mensen die niet helemaal zichzelf zijn. Vaak zijn zij zich hier niet van bewust en hebben zij patronen ontwikkeld door opvoeding of nare, soms traumatische gebeurtenissen. Leven zonder of met verminderde authenticiteit kan dan als heel ingewikkeld en moeizaam aanvoelen.

Daarom zet ik mensen met veel enthousiasme en inlevingsvermogen ‘aan’ om weer dichter bij hun kern te komen. Zodat zij de keuzes maken waar ze zich goed bij voelen en weer verbinding maken met een leven waarin alles op een natuurlijke manier verloopt: ‘Lichter leven en werken’.

Mijn droom: eigen coachingspraktijk en atelier in Pannerden

Jarenlang heb ik in de zorg en in het onderwijs gewerkt. Nu heb ik mijn droom – na veel persoonlijke ervaringen met verlies en stilstaan - gerealiseerd: in mijn eigen praktijk en atelier in de prachtige natuur van Pannerden (Rijnstrangen) combineer ik groei en ontwikkeling met creativiteit en intuïtie. Een locatie waarin de seizoenen ook heel duidelijk het patroon van stilstand en groei illustreren. Ook werk ik graag samen met andere experts op het gebied van gezondheid en welzijn.

Intuïtie en creativiteit

Door ernstige ziektes, verlies van dierbaren en werkgerelateerde problemen ben ik ervaringsdeskundige in mijn eigen veerkracht, door herhaaldelijk vallen en weer opstaan. Ook voor mij was stilstand nodig om mezelf opnieuw ‘aan’ te zetten en te floreren. Verder geven mijn intuïtie en creativiteit mij vaak moeiteloos informatie over mijzelf en de ander, zodat ik sneller tot de kern en eventuele blinde vlekken kan doordringen. Dat levert een originele en vernieuwende kijk of oplossingen waardoor natuurlijke groei zich aandient.

Effortless Coach

Mijn intuïtie combineer ik met de afgeronde opleiding tot Effortless Coach, waarin ik professionele technieken en inzichten heb opgedaan om mijn cliënten te coachen. Zodat lichter leven en werken voor iedereen mogelijk is. Ook heb ik jarenlange ervaring in het werken met mensen in stressvolle omgevingen (zorg en onderwijs) met het doel om hen vanuit authenticiteit te leren leven. Kortom: al decennialang begeleid ik mensen met heel veel plezier en voldoening om weer in contact te komen met hun authenticiteit.

Lees mijn profiel op LinkedIn of bekijk mijn CV.

Zet je(zelf) weer aan en maak een afspraak voor een vrijblijvende inspiratiesessie!

Lucy Weenink is gecertificeerd Effortless Coach, deze opleiding is bij de Nederlandse orde van beroepscoaches (NOBCO) geregistreerd. nr: 170623-VP-031

nobco logo